Ο προπονητής του Πανιωνίου συγκρίνει Ξάνθη και Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Τις δύο θρακιώτικες ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα, τον Πανθρακικό και την Ξάνθη, κλήθηκε από το ThrakiSportS να συγκρίνει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος τις αντιμετώπισε διαδοχικά. 

 

Ωστόσο απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση, αν και υποστήριξε πως πρόκειται για δυο υγιή σωματεία. “Είναι δύο σύλλογοι που διαθέτουν καλές ομάδες. Ωστόσο, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, θα ήταν ανόμοιο και δεν θα ήταν δίκαιο. Πρώτα το ένα ματς ήταν εκτός, στην Κομοτηνή, ενώ το άλλο εντός, με την Ξάνθη. Έπειτα,  η Ξάνθη έμεινε από νωρίς με μειονέκτημα ενός παίκτη και κατά συνέπεια σίγουρα δεν απέδωσε όπως θα ήταν ο σχεδιασμός της. Πιστεύω ότι αν έμπαινα στην διαδικασία αυτή, θα αδικούσα κάποιον από τους αντιπάλους. Είναι πάντως καλές ομάδες…”.

Νωρίτερα, σχολίασε την ισοπαλία της ομάδας του με την Ξάνθη, που ήταν και η πρώτη για τον Πανιώνιο στο φετινό πρωτάθλημα.  “Έτσι όπως ξεκίνησε το ματς, φαινόταν μοιρασμένο. Κάναμε δώρο ένα γκολ, έχουμε συνηθίσει να χαρίζουμε τέτοια δώρα και ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Σιγά-σιγά μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, είχαμε πίστη και τόλμη, διεκδικήσαμε το ματς και ισοφαρίσαμε με το πέναλτι του Κολοβού. Τα δώδεκα λεπτά που έμεναν για το πρώτο ημίχρονο ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ. Μετά θα βλέπαμε έναν διαφορετικό Πανιώνιο και ένα διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε, παρά το ότι οι παίκτες ακολούθησαν τις εντολές” τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Θέλαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, κάτι που δεν το είχαμε στο πρώτο μέρος. Ο αντίπαλος ήταν καλά στημένος και όταν έχεις δώδεκα τελικές και δεν μπορείς να σκοράρεις είσαι άτυχος σήμερα και ανίκανος, μιλώντας πάντα για το σημερινό παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε περισσότερη συγκέντρωση, κατάφερε δύο φορές να μας δημιουργήσει προβλήματα και μπορούσε πετύχει και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε την ισοπαλία, κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που πιστεύει στον εαυτό της. Δεν πτοούμαστε και ελπίζουμε να είμαστε πιο τυχεροί στο επόμενο παιχνίδι”.