Συγχαρητήρια Παυλίδη στους Θρακιώτες θριαμβευτές των Special Olympics

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στους αθλητές μας που διακρίθηκαν με χρυσό μετάλλιο στους αγώνες των Special Olympics της Αμβέρσας.

Ειδικότερα θερμά συγχαρητήρια απήυθηνε ο κ. Γιώργος Παυλίδης στους αθλητές μας από την Αλεξανδρούπολη, Σταμάτη Παπάζογλου και Βάϊο Πεταλούδη, που διακρίθηκαν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας, (9-12/9/2014) στο άθλημα της κολύμβησης.

Αναλυτικά τονίζει:

«Μας κάνετε περήφανους για τις διακρίσεις σας, τους αγώνες σας αλλά και το ήθος και τη δύναμη της ψυχής σας.

Οι επιτυχίες αυτές γνωρίζω καλά ότι κατακτήθηκαν με υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες από εσάς, τους προπονητές, το σύλλογο αλλά και την οικογένειά σας, και έχουν τεράστια σημασία για όλους μας, όταν αυτές κατακτώνται μέσα από δύσκολες συνθήκες και εμπόδια.

Θέλω να δηλώσω ότι η Περιφέρειά μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, για να επιβραβεύει τις προσπάθειές σας με όποιο τρόπο είναι αυτό εφικτό. Καλή επιτυχία σε όλους σας τους αγώνες».

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρυσό μετάλλιο κέρδισε αγωνιζόμενος στο άθλημα της κολύμβησης και συγκεκριμένα στα 25 μέτρα «ύπτιο» ο Σταμάτης Παπάζογλου, ενώ στα 25 μέτρα «ελεύθερο» πήρε την 7η θέση και ο Βαϊος Πεταλούδης έλαβε την 5η θέση στα δύο παραπάνω αγωνίσματα.

Οι δύο αθλητές συμμετείχαν με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Κότινος» που διατηρεί τμήμα των Special Olympics Hellas στην Αλεξανδρούπολη και συνοδευόντουσαν από την προπονήτριά τους κα. Δάφνη Δεληγιάννη.