Νοκ άουτ με Καλλονή ο Ντάνι Φερνάντεζ, αγώνας δρόμου για Πλατανιά…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Καλλονή στη Λέσβο και ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών εκτός αυτών του Ρομέου, αλλά και του Φερνάντεζ που ταλαιπωρείται από την προηγούμενη εβδομάδα και απουσίαζε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Μάντζιος  είδε με ικανοποίηση για δυο 90 λεπτά την εστία του Πανθρακικού (και χωρίς Φερνάντεζ) να μένει απαραβίαστη κάτι που συνέβαλε αποφασιστικά στην συγκομιδή 4 βαθμών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ωστόσο, επιθετικά οι Θρακιώτες δείχνουν ακόμα να δυσκολεύονται καθώς συνεχίζουν να σκοράρουν με το… σταγονόμετρο και  θα πρέπει να δουλέψει εντατικά στον μεσοεπιθετικό τομέα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή, αλλά και των επόμενων παιχνιδιών.

Νοκ άουτ για το ματς του Πανθρακικού με την Καλλονή στη Μυτιλήνη τέθηκε, πλέον, οριστικά ο Ντάνιελ Φερνάντες, καθώς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό του ώμο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου άλλη μία εβδομάδα, τέθοντας τον αμφίβολο ακόμα και για το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κομοτηνή.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας της Κομοτηνής πριν το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο και δε συμμετείχε ούτε σε αυτό το ματς ούτε και στον αγώνα για τον κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, με τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του, μάλιστα, να παίρνουν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Γιώργος Αθανασιάδης, αντίστοιχα.

Ο Φερνάντες δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά, αλλά ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον ώμο του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και του ιατρικού επιτελείου του Πανθρακικού, θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα έτσι ώστε να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημά του, κάτι που σημαίνει ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας θα προλάβει οριακά να είναι έτοιμος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων.