Θερμή υποδοχή από τους φίλους της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Την ένθερμη υποστήριξή τους έδειξαν για ακόμη μια φορά στην ΑΕΚ οι φίλοι της ομάδας στην Αλεξανδρούπολη. Η αποστολή της Ένωσης έφτασε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Τρίτης (23/9) στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τους αγώνες του «Δικεφάλου» στη Θράκη, οι φίλοι της ομάδας φρόντισαν για την αποθεωτική υποδοχή των «κιτρινόμαυρων» και επιβεβαίωσαν τον εν λόγο… άγραφο κανόνα για ακόμα μια φορά.

Περισσότεροι από 50 φίλαθλοι της ΑΕΚ έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο όπου υποδέχτηκαν με συνθήματα την αποστολή παροτρύνοντας τους παίκτες και τον Δέλλα για τη νίκη επί του Πανθρακικού.

Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» δεν χάλασαν χατίρια καθώς μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφίες στους συγκεντρωμένους οπαδούς και έδωσαν ραντεβού για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Κομοτηνή (και πιο πριν στο κλαμπ της Original όπου θα βραβευθεί το βράδυ ο Πέτρος Μάνταλος με τον Μπαρμπόσα).