Η κλήρωση άνοιξε τον δρόμο για να αγωνιστεί ο ΚΑΟΔ στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ευνοϊκή στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ξάνθη για τους αγώνες της Basket League  με τις μεγάλες ομάδες ήταν η κλήρωση του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αμερικανικό Κολέγιο της Αθήνας.

Στη διαδικασία της κλήρωσης δεν συμμετείχε ο Πανιώνιος, ο οποίος ως γνωστόν δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Πριν από τη διαδικασία προηγήθηκαν βραβεύσεις και ομιλίες, ενώ δεν προέκυψε ντέρμπι την 1η αγωνιστική, με το πρώτο μεγάλο παιχνίδι να έρχεται στη 2η αγωνιστική, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί στις 28 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, ενώ το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα γίνει στις 4 Απριλίου 2015 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ο ΚΑΟΔ καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό στις 29 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ενώ το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό έρχεται στις 7 Μαρτίου, δύο εβδομάδες δηλαδή μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Από την στιγμή που τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν συμπίπτουν με τις γιορτές για το Καρναβάλι, ανοίγει ο δρόμος, εφόσον το θελήσει ο ΚΑΟΔ, αντί να αγωνιστεί στο “Κραχτίδη” της Δράμας να έρθει για τα συγκεκριμένα παιχνίδια στο “Αμοιρίδιο” της Ξάνθης, όπως έχει ζητήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS, είχε κατατεθεί σχετικό αίτημα στον Δήμο Ξάνθης και ο τελευταίος το εξέταζε σοβαρά, υπό την προϋπόθεση ότι στις ημερομηνίες που θα ζητηθούν το Δημοτικό Γυμναστήριο θα είναι διαθέσιμο και δεν θα έχει παραχωρηθεί για άλλες εκδηλώσεις όπως οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές.

Από εκεί και πέρα, υποψήφια για να γίνουν στην πόλη της Ξάνθης ως επίσης εμπορικά παιχνίδια που θα κόψουν περισσότερα εισιτήρια σε σχέση με την Δράμα είναι και τα εντός έδρας παιχνίδια του ΚΑΟΔ  με ΠΑΟΚ και Άρη, που θα διεξαχθούν σε διαδοχικές αγωνιστικές, στις 25 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου αντίστοιχα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ