Θρακιώτες στο τουρνουά για τον “Έλληνα Θεό” Νίκο Γκάλη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Παρόλο που η συμμετοχή του κόσμου του Άρη και κατά επέκταση αυτού της Θεσσαλονίκης, δεν ήταν η αναμενόμενη, ώστε να τιμήσουν στο τουρνουά “Nick Galis Cup” το μεγαλύτερο αθλητη όλων των εποχών στην Ελλάδα, ώστοσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν παραβρέθηκαν οι φίλοι του μεγάλου “Νικ” από όλη την Ελλάδα και φυσικά τη Θράκη.

Το ThrakiSportS βρέθηκε στο μεγάλο αυτό τουρνουά μπάσκετ, όπου εκτός του Άρη συμμετείχαν κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα, όπως ο Παναθηναικός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και η ανερχόμενη ομάδα της Τουρκίας Μπάνβιτ. Νικητής στο τουρνουά αναδείχθηκε ο Άρης κάνοντας την σούπερ έκπληξη νικώντας στον τελικό την  ΤΣΣΚΑ με καλάθι του Πασαλιτς σε νεκρό χρόνο με 60-59.

Στο τουρνουά βρέθηκαν φίλοι του Άρη και του Νίκου Γκάλη από όλη την Ελλάδα, αλλά ο φακός του ThrakiSportS, εντόπισε την πρώην παίχτρια επί πολλά χρόνια του ΓΑΣ Κομοτηνή, Ευαγγελία Λιούρτα (ιδιοκτήτρια παιδικών παπουτσιών, Zoo Shoes), με το σύζυγό της Γιώργο (ιδιοκτήτης του ΜΙΑΚΟΥΖΙΝΑ στη ΒΙΠΕΚ) και αδερφό του προέδρου της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τα παιδιά τους, που ήρθαν από την Κομοτηνή να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό τουρνούα για το Νίκο Γκάλη.