Παρελθόν από τον Ατρόμητο και ο Πάνος Γκουτσίδης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Μετά τον Γιώργο Παράσχο, παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί και ο κομοτηναίος άμεσος συνεργάτης του Πάνος Γκουτσίδης. Οι δυο τους βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Περιστέρι για να αποχαιρετίσουν τους ποδοσφαιριστές τους.

Ο Παράσχος είχε μια συνομιλία με τον Γιώργο Κορακάκη ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον ενημέρωσε για την κατάσταση των παικτών. Εν συνεχεία μίλησε και σε αυτούς και τους είπε πως έχουν πολλές δυνατότητες για να πάνε πολύ ψηλά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: “Υπό την επίβλεψη του Γιώργου Κορακάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο. 

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 που θα εκτελέσει αύριο χρέη προπονητή στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου εναντίον του Ηρακλή Ψαχνών (16.30) συναντήθηκε μάλιστα με τον Γιώργο Παράσχο και ενημερώθηκε για την ομάδα.

Ο απελθών προπονητής βρέθηκε ταυτόχρονα πριν την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο μαζί με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουτζίδη και αποχαιρέτησαν τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου”.