«Κόπηκε» στα ιατρικά ο Μάουρο Πόι

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τελικά ο τραυματισμός του, του Πόι εξαιτίας του οποίου έχασε σχεδόν όλη τη περσινή χρονιά με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ήταν περισσότερο σοβαρός και φαίνεται δεν τον ξεπέρασε ακόμα. 

Aν και ο Αργεντίνος πρώην παίκτης της Ξάνθης πήγε στον Παναργειακό με φιλοδοξίες και παρουσιάστηκε με τον προπονητή του Λουτσιάνο, τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μάουρο Πόι στον Παναργειακό αφού κόπηκε στα… εργομετρικά!

Η διοίκηση του Παναργειακού εξέδωσε ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους για την ακύρωση της μεταγραφής του Μάουρο Πόι.«Ο Παναργειακός ΑΠΟ, ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Μάουρο Πόι, στην ομάδα του Άργους. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα του εργομετρικού τεστ όπου υπεβλήθη ο Αργεντινός, δεν ήταν τα αναμενόμενα για την παραμονή του στην ομάδα του Παναργειακού, παρά τις διαβεβαιώσεις πως ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο Παναργειακός δεν χάνει χρόνο ούτε χρήμα, μόνο για την βαρύτητα ενός ονόματος. Σκοπός είναι, η ενδυνάμωση της ομάδας με μεταγραφές ηχηρές ΚΥΡΙΩΣ μέσα στο γήπεδο. Ευχόμαστε στον Μάουρο Πόι, καλή συνέχεια στην αθλητική του πορεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here