Πρώτο φιλικό για τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ένα μήνα σχεδόν από την ημέρα που άρχισε προετοιμασία, ο ΓΑΣ Κομοτηνή δίνει την Τετάρτη στις 21:00 το πρώτο του φιλικό αγώνα με τους Τιτάνες στη Δράμα. Εκεί ο προπονητής της ομάδας Νεοκλής Λεμονίδης θα μπορέσει να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τι έχουν αφομοιώσει οι παίκτες του από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Παράλληλα στο φιλικό θα λάβουν μέρος και δύο παίκτες, οι οποίοι είναι φοιτητές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, δοκιμάζονται αυτές τις μέρες από τον ΓΑΣ και εξετάζεται η περίπτωση τους για να αποκτηθούν. Ο Γιώργος Μανάκας πάντως αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο νεαρός παίκτης, ύψους 2.02, αποκτήθηκε από την συμπολίτισσα ΑΕ Κομοτηνής και αναμένεται να βοηθήσει στις θέσεις 4 και 5.

Τέλος το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα πάρει μέρος σε τουρνουά που θα γίνει στο Νέο Σκοπό Σερρών και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Ορφέα, που ανέβηκε φέτος από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στη Γ’ Εθνική και τους Ίκαρους Σερρών, ομάδα που ζήτησε και υποβιβάστηκε από την Β’ στη Γ’ Εθνική και τη θέση της πήρε ο ΓΑΣ Κομοτηνή.Πρώτο φιλικό για τον ΓΑΣ Κομοτηνή.