Από τον Μουρίνιο… στον πρώην του Πανθρακικού ο Μαλουντά!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Αυτά είναι τα παράξενα του ποδοσφαίρου. Από την Τσέλσι του Μουρίνιο, στη Μέτς του πρωην προπονητή του Πανθρακικού (ατυχές πέρασμα από την Κομοτηνή) Αλμπέρ Καρτιέ, κατέληξε ο Φλοριάν Μαλουντά.

Ο Φλοράν Μαλουντά, στα 34 του χρόνια πια, έφυγε από την Τράπζονσπορ και μετά από 7 χρόνια επέστρεψε στην Γαλλία, υπογράφοντας σήμερα στην Μετς, που επέστρεψε κι αυτή στην Ligue 1.

O Μαλουντά τέθηκε στο περιθώριο στην Τράπζονσπορ στις 19 Αυγούστου, όταν ήρθε στα χέρια(!), με τον νέο προπονητη της τουρκικής ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Στη γαλλική ομάδα, ο Μαλουντά βρήκε έναν γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς στον… Πανθρακικό, αν και η ομάδα που τότε διαχειρίστηκε κατά τα τότε δεδομένα ήταν καταδικασμένη σε υποβιβασμό, όπως και συνέβη.

Ο Αλμπέρ Καρτιέ είχε προσληφθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 στην ομάδα της Κομοτηνής, αλλά άντεξε σχεδόν τρεις μήνες, πριν απολυθεί. Στη Μετς ωστόσο θεωρείται πετυχημένος, δουλεύει για τρίτη σεζόν, και την ανέβασε 2 κατηγορίες, από την Γ΄ Εθνική, στην Ligue 2 και στην Ligue 1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here