Video: Αυτός είναι ο Χαβανέζος(!) τέταρτος ξένος του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
– Ο Αμερικανός κεντρικός Νικ Γουέστ από την Χαβάη θα είναι ο τέταρτος ξένος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που με αυτόν πιθανότατα ολοκληρώνει το ρόστερ του. 
Όπως γράφει το volleynews, τελικά o 23χρονος Ουέστ, που αγωνίστηκε με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης και έχει ύψος 2.03μ θα είναι ο τέταρτος ξένος της ομάδας (φημολογούνταν οτι είχε κλείσει κάποιος Αμερικάνος τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να διαρρεύσει το όνομα) και αναμένεται στην Αλεξανδρούπολη για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.
 
Αυτός είναι ο τέταρτος ξένος του Εθνικού, με τον οποίο κλείνει το ρόστερ. Ως γνωστόν, ο Εθνικός έχει ανακοινώσει τους Ζάρκο Κίσιτς (Πασαδόρος – Γεντίντσβο Βοσνία Ερζ.), Mπόζινταρ Τσουκ (Ακραίος – Μαυροβούνιο – Μπούντβα) και Λέο Άντριτς (Διαγώνιος – Κροατία) και με τον Αμερικάνο-Χαβανέζο Γουέστ κλείνει τη φετινή τετράδα των ξένων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή εξαιρετική περίοδο που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος είχε επιλέξει να έχει μόνο δύο (Μιγιαήλοβιτς, Ράιτς).
 
Δείτε βίντεο με το νέο απόκτημα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης…
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/3Vit0NleOKI?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]