Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην “πρεμιέρα” του Εθνικού στους Αμπελόκηπους

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στο “μηδέν” έμειναν Ηρακλής και Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική μετα από πάρα πολλά χρόνια. Η ομάδα της Θράκης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Θεσσαλονικείς και σε κάποιες από τις λίγες φάσεις του αγώνα θα μπορούσε να σκοράρει. Χλιαρές διαμαρτυρίες για 2 φάσεις για πέναλτι μια ανά ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους.

Σε μία αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις,  ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και Εθνικός Αλεξανδρούπολης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, μένοντας δικαίως στο μηδέν κατακτώντας από έναν βαθμό.

Η καλύτερη στιγμή και μοναδική για την ομάδα των Αμπελοκήπων ήταν στο 22′, όταν μετά από σέντρα του Γκιαούρη, ο Σαπιασβίλι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, ωστόσο, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του αμυντικού και κατέληξε στην αγκαλιά του Φυσέκη.

Αντίθετα ο Εθνικός απάντησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, αλλά το σουτ του Ελληνίδη βρήκε πάνω σε αμυντικούς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για σπρωξιμο στον Αγγελακάκη πριν φτασει η μπαλα στον Eλληνιδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός έλεγχε τον αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 52ο λεπτό με τον Αγγελακάκη, που βρέθηκε μόνος έξω από την περιοχή αλλά σούταρε πολύ ψηλά, όπως και δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όταν σε φοβερο ενα-δυο του Θεοδωρακη με τον δραστήριο σε όλο το ματς Καμπιωτη (θα μπορούσε σε κάποιες φάσεις να είναι περισσοτερο ομαδικός), ο οποίος μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα δεν καταφέρνει να νικήσει τον Ζιάκα.

Ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, και ελέγχεται για μια ακόμα φάση στο δεύτερο ημίχρονο όταν δεν έδωσε όπως είδαμε πέναλτι σε σκληρό μαρκάρισμα του Κατρανίτσα πάνω στον Καμπιώτη. Διαιτήτευσαν οι Ρούσσης, Κόκκαλης, Τσιγγινές (του Συνδέσμου Θεσσαλίας)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κραγιόπουλος, Κοτέντσης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (82΄ Μαυρίδης), Χάψας, Σαπιασβίλι, Αλεξόπουλος (87΄ Νικολίτσας), Γιώγος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λιβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Γκαϊτατζής (72΄ Θεοδωράκης), Τσαμουρλίδης (22΄ Καραπατσιάς / 87΄ Δανίδης), Αγγελακάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ