Οι ποδηλάτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη “Γέννηση μιας πόλης”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο ΜΓΣ Εθνικός, Ποδηλάτες Αλεξανδρούπολης και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης διοργανώνουν και προσκαλούν όλους τους πολίτες στην Ιστορική Ποδηλατοβόλτα Αλεξανδρούπολης «Η γέννηση μιας πόλης».

Πρόκειται για μια περιπλάνηση στο παρελθόν της πόλης μέσα από γειτονιές, κτίρια, μνήμες – αλλά και την ιστορική αφήγηση από τον Γιάννη Κουκμά, Κοινωνικό Ανθρωπολόγο-Ιστορικό. Η εκκίνηση θα γίνει στην στροφή του πάρκου Εγνατία στις 11:00 π.μ. την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ο τερματισμός στο Μουσείο όπου θα προβληθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την συλλογή του.

“Σεβόμαστε τον ΚΟΚ και τηρούμε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στον δρόμο και μεταξύ μας. Κάθε ποδηλάτης έχει την ελευθερία και την ευθύνη του εαυτού του”, επισημαίνει η ανακοίνωση του Εθνικού και προσθέτει:

“Σε κάθε συνάντηση μπορούν να πάρουν μέρος ενήλικες και οι ανήλικοι απαραίτητα με συνοδό. Κινούμαστε πάντα στη μία λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να εμποδίζουμε την κυκλοφορία εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λωρίδα. Προσπαθούμε να είμαστε στοιχισμένοι σε 2αδες ή 3αδες και με μικρές αποστάσεις,στα φανάρια είμαστε όλοι μαζεμένοι και δεν κάνουμε προσπεράσεις ή ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here