Κέρδισε το ποδόσφαιρο στην Ξάνθη! Όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Oι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ/Σκοντα, υποδέχτηκαν σήμερα Δευτέρα αυτούς του ΠΑΟΚ, σε μια σπουδαία πρωτοβουλία, για την οικονομική ενίσχυση ενός νεαρού Ξανθιώτη, ανθρώπου του ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, απλώς για την ιστορία….3-2 κέρδισε η Ξάνθη.

Σκόρερ για τη Ξάνθη οι Μαρτσέλο, Γιοβανούδης (δις, και μάλιστα το ένα ήταν χάρμα οφθαλμών) και για τον ΠΑΟΚ οι Δερμιτζάκης Ρουσομάνης. Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ παραβρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, για να ξαναδούν τα παλιά αστέρια της ομάδας της Θράκης αλλα και του ΠΑΟΚ, ενω παράλληλα ο κόσμος της Ξάνθης έδειξε τη έμπρακτα την στήριξη του βοηθώντας με τον τρόπο του αυτή τη προσπάθεια των βετεράνων.

Όλα τα έσοδα του φιλικού αγώνα του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ/Σκοντα με αυτών του ΠΑΟΚ θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση ενός νέου ανθρώπου, που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο του τοπικού αθλητισμού.

ΑΟΞ/ Skoda Ξάνθη (Κριεζής, Μπέρτος): Φανουράκης, Παπαδημητρίου, Πανίδης, Μπανιώτης, Κεχαγιάς, Τσετινές, Γιοβανούδης, Μοσχίδης, Μαρτσέλο, Μαζάνης, Δημητριάδης. Έπαιξαν ακόμα οι Καρκάνης, Μουστάκης, Χρυσοσπάθης, Αβραμίδης Δημ., Δημητρόγλου, Χατζημωυσιάδης, Αβραμίδης Τασ., Πασβάντης, Ματζαρίδης, Τουργαίδης, Φεράτ, Κωνσταντινίδης, Καρακασίδης, Κατσαρός, Κουρής , Λαζαρίδης και Μαλούσης.

ΠΑΟΚ (Τερζανίδης, Μπέλης, Μαλιούφας) : Αργυρόπουλος, Παπαχρηστούδης, Γιόκας, Μίτογλου, Κουμαρόπουλος, Αποστολίδης, Καραγεωργίου, Δερμιτζάκης, Αλεξανδρίδης, Καραλίδης, Ρουσομάνης. Αγωνίστηκαν και οι Θέμελης, Κουρσελίδης, Καπουσούζης, Βουτσιάς, Πιτσελίδης, Εξουζίδης, Τσουρουκλίδης, Πέλιος, Βόλκας, Καλιφούλης, Κουρίδης, Στυψιανού

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Καζναφέρης, Κωνσταντινίδης, Ντάκος και τέταρτος ο Δρασκέλης, ενώσ το δεύτερο μέρος ο Στέφανος Δρασκέλης αγωνίστηκε ως βοηθός αντικαθιστόντας τον Καζναφέρη που έπρεπε να αποχωρήσει για τα εγκαίνια του περιπτέου της Skoda.

Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση πλήρες φωτορεπορτάζ …