Ξεκινάει τις προπονήσεις ο Αίας Κομοτηνής

Ανταπόκριση από τη Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπολος

– Ξεκινάει την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, η ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Αίαντα Κομοτηνής,  η περίοδος προπονήσεων για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών καθημερινά ξεκινούν 15:00 – 20:30 και το Σάββατο 9:00 – 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής εκεί μπορούν να απευθυνθούν οι γονείς τα παιδιά των οποίων θέλουν να γνωρίσουνε τα μυστικά του αθλήματος από έμπειρους προπονητές.

Η φετινή χρονιά ξεκινάει με 11 τμήματα από την ηλικία των 5 ετών μέχρι 15 ετών που είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές μας και ανήκουν στο παιδικό τμήμα. Δύο τμήματα κοριτσιών ένα αγωνιστικό τμήμα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με προπονητή τον Σαββάκη Ανέστη και ένα τμήμα μίνι κοριτσιών.

Η ομάδα του Αίαντα επίσης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με το παιδικό τμήμα με προπονητή τον Οικονομίδη Δημήτρη και για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην Α2 κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το νεοσύστατο ανδρικό τμήμα με προπονητή τον Πίτατζη Θεόδωρο.

Την περσινή χρονιά ο Αίαντας Κομοτηνής αριθμούσε συνολικά 188 παιδιά και φετινός στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των αθλουμένων, ενώ παράλληλα να δυναμώσουν τα αγωνιστικά τμήματα, έτσι ώστε να βγούν από το σύλλογο ικανοί καλαθοσφαιριστές με σωστή διαπαιδαγώγηση και σαφή προσανατολισμό σε αυτό που ασχολούνται συστηματικά.

Οι προπονητές του συλλόγου: Οικονομίδης Δημήτρης 6945149432, Πίτατζης Θόδωρος 6976220950, Σαββάκης Ανέστης 6973661798, Χασάπης Απόστολος 6973476452

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here