Οι Θρακιώτες που βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–   Με εύκολη και εντυπωσιακή νίκη ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Ισπανίας η Εθνικής μας Ομάδα, επικρατώντας με 87-64 της Σενεγάλης στην πρεμιέρα.

Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη δεν… έπαιζαν μόνοι τους, μια και είχαν  την συμπαράσταση πολλών φίλων της Εθνικής μας ομάδας από αρκετές περιοχές της Ελλάδας, και φυσικά από την Θράκη.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η παρουσία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα της Ξάνθης Πάνου Μαυρόπουλου που μαζί με την κόρη του Δήμητρα Μαυροπούλου έφτιαξαν και δικό τους πανό, όπως βλέπετε και στις δύο φωτογραφίες παρακάτω.

Μάλιστα στην πρώτη φωτογραφία οπού φαίνονται τρείς να κρατούν το πανό, βλέπουμε αριστερά και τον γνωστό φαρμακοποιό και άνθρωπο του Αθλητισμού της Ξάνθης Πόλυ Φωτιάδη να δίνει και αυτός το παρών στην Σεβίλλη. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του πρώην προέδρου της ΑΕΠ Ευμοίρου για το μπάσκετ και γενικά για την Εθνική ομάδα, που την ακολουθεί όποτε μπορεί είτε στο μπάσκετ είτε στο ποδόσφαιρο

Στις διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τους «Πελαργούς», που έδωσαν το παρών στην πρώτη μάχη της Εθνικής μας και θα ενισχύονται όσο περνούν οι μέρες, ξεχωρίζει και η παρουσία της παρέας έξι φίλων από την γειτονική Καβάλα.