Στην Καβάλα την Τετάρτη ο Εθνικός για φιλικό με τον ΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Στην Καβάλα θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο, την ιστορική Καβάλα που για χρόνια αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική αλλά πέρυσι υποβιβάστηκε από την Football League στην Γ’ Εθνική.

 

Η αναμέτρηση στην Καβάλα θα αποτελέσει το τέταρτο τεστ για το συγκρότημα του Νίκου Ουσταμπασίδη μετά από τα παιχνίδια με Πανθρακικό (ήττα 1-0 στην Κομοτηνή), Skoda Ξάνθη (ήττα 2-0 στο Φώτης Κοσμάς) και Έβρο Σουφλίου (νίκη 1-0 στο Σουφλί).

Το μοναδικό μέχρι τώρα τέρμα του Έβρου σε φιλικά παιχνίδια πέτυχε ο Αδάμ Καραπατσιάς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που πριν ένα μήνα είχε ανακοινωθεί από την Καβάλα και θα έχει ενδιαφέρον η επιστροφή του εκεί για το φιλικό της Τετάρτης.

Μετά από αυτό το φιλικό, ο Εθνικός έχει προγραμματίσει και δύο ακόμα, πάλι με τον Έβρο Σουφλίου στην Αλεξανδρούπολη αλλά και με την βουλγαρική Σβίλεγκραντ την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα περιμένει τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής για να μάθει οριστικά τους αντιπάλους του, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον εκούσιο υποβιβασμό του Άρη και κατά τα φαινόμενα της Δόξας Δράμας.