Ποδοσφαιριστής ο ήρωας-πιλότος του μαχητικού που έπεσε στην Κομοτηνή!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρζής

–  Σύμφωνα με πληροφορίες από μια σειρά πηγών, όπως μεταφέρονται και στα live updates του ThrakiSportS για την πτώση πολεμικού αεροσκάφους το πρωί στην Κομοτηνή, ο πιλότος που κατάφερε να οδηγήσει το αεροπλάνο εκτός της πόλης και να το εγκαταλείψει ονομάζεται Σπύρος Σώζος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του. Είναι 28 ετών, κατάγεται από το Αγρίνιο και υπηρετεί στην Αραξο. Μάλιστα, μια πρώτη αναζήτηση του ονόματός του από το ThrakiSportS στο Google αποδεικνύει ότι έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα αγωνίζεται στην ομάδα Πολύτεκνος Πάτρας, που πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας και μάλιστα κέρδισε την άνοδό της καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον τρίτο όμιλο έχοντας τον Σώζο δεύτερο σκόρερ της ομάδας με 22 τέρματα. Ο παίκτης, όπως μάλιστα διαβάζουμε σε περσινά ρεπορτάζ, έχει εμπειρία και από το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, είχε την ψυχραιμία μόλις αντιλήφθηκε την μηχανική βλάβη στο αεροσκάφος να μην το αφήσει στην τύχη του, διακινδυνεύοντας να πέσει πάνω σε κατοικημένη περιοχή, αλλά να το οδηγήσει με κίνδυνο της ζωής του στο πεδίο βολής και το το εγκαταλείψει ελάχιστα πριν αυτό πέσει στο έδαφος, αλλά σε μέρος όπου δεν θα κινδύνευαν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Η φωτογραφία προέρχεται από την προσωπική σελίδα στο facebook του ήρωα – πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, που μετά τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη για προληπτικούς και μόνο λόγους. 

Ακολουθεί βίντεο από το achaiasports όπου μπορείτε να δείτε τον τελευταία αγώνα της ομάδας του Πολύτεκνου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας με τον Σώζο να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και να οδηγεί την ομάδα του στην νίκη επί του Πυρσού με 8-0, που του εξασφάλισε όχι μόνο την άνοδο αλλά και την κατάκτηση του τίτλου…

[iframe width=”854″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/m0LXs0N7oW4″ frameborder=”0″ allowfullscreen]