Photos: Στο ξενοδοχείο της Ρόμα με τον Τόρο και τον “Καπιτάνο”

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Για ελάχιστες ώρες έμεινε στην Αθήνα η αποστολή της Ρόμα. Αφίχθη με αρκετή καθυστέρηση η αποστολή της σε κεντρικό ξενοδοχείο για το φιλικό με την ΑΕΚ. Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή της δευτεραθλήτριας Ιταλίας, στην οποία φυσικά μετείχε και ο ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης, έφτασε στην Αθήνα με μία ώρα καθυστέρηση.

Όπως αναφέρει το Sport24, από όπου και οι φωτογραφίες, εμφανώς κατάκοποι και κακόκεφοι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους περίπου 15 Έλληνες οπαδούς που τους περίμεναν καρτερικά.

Ο μεγάλος capitano, Φραντσέσκο Τότι χρειάστηκε την προστασία σεκιούριτι προκειμένου να κατευθυνθεί προς το δωμάτιο του, ωστόσο ήταν αρκετά προσιτός ποζάροντας βιαστικά για φωτογραφίες.  

 

Ο Βασίλης Τοροσίδης είχε την τιμητική του, ενώ ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έδειχνε να βρίσκεται σε κακή διάθεση. 

 

Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η Ρόμα για περίπου τέσσερις ώρες βρέθηκε και ο άσος του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος συνάντησε τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στους “ερυθρόλευκους”, Βασίλη Τοροσίδη. 

 

Όλα τα βλέμματα ήταν ωστόσο στραμμένα στον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος παρά την πολιορκία των οπαδών της Ρόμα πέρασε αρκετή ώρα στο λόμπι του ξενοδοχείου προσπαθώντας να χαλαρώσει πριν την έναρξη του φιλικού με την “Ένωση”. 

Η αποστολή της Ρόμα αμέσως μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης αναχώρησε για το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και από εκεί με προορισμό την “Αιώνια Πόλη”, με την ίδια πτήση τσάρτερ που την έφερε στην Αθήνα.

Όπως συνέβη και πέρυσι στην Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον Άρη, η παραμονή της Ρόμα στην Ελλάδα ήταν ολιγόωρη…