Εμφύλιος Πανθρακικών στον τελικό του τουρνουά της Μεσούνης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

Τουρνουά με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων διοργάνωσε ο Αστέρας Αιγείρου στο γήπεδο της Μεσούνης. Εκτός από τον Αστέρα συμμετείχαν επίσης οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανθρακικού, καθώς και η Νίκη Απαλού από τον Έβρο.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Κ20 του Πανθρακικού, η οποία επικράτησε στον εμφύλιο της Κ17 με 3-1 στον τελικό του τουρνουά. Ο Δημητριάδης έκανε το 1-0 για την Κ20, ο Σαραντίδης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Δημητριάδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Κ20 του Πανθρακικού, για να έρθει ο Θωμάς και να κάνει το τελικό 3-1.

Η Κ20 του Πανθρακικού προκρίθηκε στον τελικό επικρατώντας του Αστέρα Αιγείρου με 4-0 (Πατσαλής με αυτογκόλ, Ψάλτης, Φραγκούλης, Χελιδόνης οι σκόρερς), ενώ η Κ17 επικράτησε της Νίκης Απαλού με 3-0 (Σαραντίδης, Κατσαρός και Ξενοδοχίδης πέτυχαν τα τέρματα).

Στον μικρό τελικό η Νίκη Απαλού επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Αιγείρου. Η ομάδα του Αστέρα προηγήθηκε με τον Αραμπατζή, όμως δύο τέρματα του Τσομπανάκη έδωσαν τη νίκη και την τρίτη θέση στην ομάδα του Απαλού.

Για τις ομάδες του Πανθρακικού ήταν ένα καλό τεστ ετοιμότητας στο γήπεδο της Μεσούνης, το οποίο χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις τους, ενώ όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, μετά από συμφωνία με τον Ερασιτέχνη και τον Δήμο Κομοτηνής, θα το χρησιμοποιήσουν και στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων τους.