Το μπαμ και οι δύο περιπτώσεις που προτάθηκαν στην Skoda

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μπορεί ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του να περιμένουν πως και πως την έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος, όμως σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν την Ξάνθη να ψάχνει «μανιωδώς» έναν επιτελικό μέσο.

Μπαράζ δημοσιευμάτων είχαμε σήμερα από την ιστοσελίδα fbisports.gr που με τρείς αναρτήσεις της αναφέρεται στην προσπάθεια του Χρήστου Πανόπουλου να φέρει ένα καλό όνομα για την θέση του επιτελικού μέσου που αναζητά η ομάδα της Θράκης, μετά και την απόρριψη  του Έλιοτ Γκραντίν. Μάλιστα η ίδια σελίδα αναφέρεται και σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προτάθηκαν στην ομάδα της Ξάνθης.

Ο λόγος για τον 28χρονο διεθνή, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι που έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Τιφλίδας λόγω των περικοπών που έκανε στο μπάτζετ η νέα διοίκηση του εν λόγω συλλόγου, ενώ την περσινή χρονιά ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε σε 31 αναμετρήσεις πρωταθλήματος πετυχαίνοντας μάλιστα και οχτώ τέρματα. Ο συγκεκριμένος έχει φορέσει 17 φορές και την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. 

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του 24χρονου Ουρουγουανού, Ζεάν Μπαριέντος που από το 2011 αγωνίζεται  στην Πορτογαλική Γκιμαράες έχοντας  40 συμμετοχές ενώ σκόραρε και 5 γκολ. Όμως μάλιστα τονίζεται, η Ξάνθη κινήθηκε για την περίπτωση του, όμως η προσπάθεια έπεσε στο κενό.

Το ότι η Ξάνθη βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιτελικού μέσου είναι δεδομένο όμως η αίσθηση που μας δίνεται από το ρεπορτάζ από την Θρακιώτικη ομάδα είναι πως θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας που αγωνιζόταν σε καλό πρωτάθλημα, και θα ξεκαθαρίσει της επόμενες μέρες…