Ελεύθερος ο Μιγιαήλοβιτς από την Μονπελιέ! Σκέψεις για επιστροφή…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς ήταν πέρυσι ο παίκτης που έκανε την διαφορά για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και για τον λόγο αυτό, όχι άδικα βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος. Ωστόσο έφυγε από την ομάδα για… γαλλικές πολιτείες, με την μεταγραφή του στην Μονπελιέ να σκάει σαν βόμβα κατά την διάρκεια των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο Μιγιαήλοβιτς πράγματι ανακοινώθηκε από την Μονπελιέ και με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Εθνικό, αλλά πλέον… δεν ανήκει στο δυναμικό της! Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στην πλάτη του οδήγησε την γαλλική ομάδα στην απόφαση να λύσει ντο συμβόλαιο μαζί του, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν! Έτσι ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς είναι πλέον ελεύθερος – και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτήν την περίοδο ο Μιγιαήλοβιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία. Οι γιατροί εκτιμούν ότι σε περίπου ένα μήνα, δηλαδή από τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά και σταδιακά να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Κατά συνέπεια, η περίοδος στην Ελλάδα δεν θα έχει καν ξεκινήσει, οπότε όπως είμαι φυσιολογικό, ο Νικολά έδωσε εντολή στον μάνατζέρ του να εξετάσει με ιδιαίτερο σεβασμό τυχόν προτάσεις από την Ελλάδα, όπου όλοι γνωρίζουν καλά την αξία του…