Όσα έγιναν στην φιλική ισοπαλία της Θράκης Συδινής με τον Ίασμο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Το πρώτο του τεστ έδωσε στην Συδινή με την τοπική Θράκη ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Την ευκαιρία να τσεκάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους είχαν οι προπονητές της Θράκης Συδινής και του Μέγα Αλεξανδρου Ιάσμου, και ιδιαίτερα για τον Ίασμο οπού ο νέος προπονητής της ομάδας Δημήτρης Παγωνίδης θα έβλεπε τους παίκτες του για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ίασμου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας 3-4 ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας της Συδινής Γιώργος Γενιδάκης τους σταμάτησε. Κόντρα στην ροή του αγώνα  οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μετά από ωραία συνεργασία των Λαμπάκη – Αλβανίδη και ο τελευταίος με σουτ άνοιξε το σκορ για την Θράκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Σουκρή και  εκτέλεσε εύστοχα ο Αυγερινός Κατράνας. Η απάντηση των παικτών της Συδινής ήταν άμεση με τον Αρχοντή Αρχοντάκη να πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή στέλνοντας την να αναπαυτεί στα δίχτυα του Ιάσμου.  Το γκολ της ισοφάρισης που έμελε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε ο Χατζιτολούσης στις καθυστερήσεις.

Με το τέλος του αγώνα δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο προπονητής της Θράκης Συδινής Γιάννης Εμμανουηλίδης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια, παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποδίδει καλύτερα και βγαίνουν οι αυτοματισμοί που δουλεύουμε στης προπονήσεις. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να δείξουν τον ίδιο ζήλο και στην συνέχεια της προετοιμασίας, και είμαι σίγουρος στην επιτυχία. Προσωπικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Γενιδάκη για την σημερινή του εμφάνιση.»