Αναχώρησε για το Βαλκανικό Εφήβων των Σκοπίων ο Κασαμπαλής

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Για τα Σκόπια και συγκεκριμένα τη Βίνιτσα όπου και θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η Εθνική Ομάδα, μαζί της και ο αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμαζόταν στην Πτολεμαΐδα, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Άρη Αγγελόπουλο να παίρνει μαζί του στην πΓΔΜ τους  Θεοδώση, Κασαμπαλή, Κωστόπουλο, Μίλη, Σπυριούνη, Βουρκίδη, Τσαρκάτογλου, Τουρνάκη, Τζιουμάκα Γιώργο, Τζιουμάκα Στέλιο, Καρασαββίδη, Τσαδήμα.

Ο Αγγελόπουλος, ανέφερε σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα: «Κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία δεδομένων των προβλημάτων που υπήρχαν λόγω τραυματισμών και έλλειψης χρόνου. Γνωρίζουμε πως πάμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού και κατά συνέπεια ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Θα μπορούσε ο όμιλός μας να είναι όμιλος του Ευρωπαϊκού. Στην ομάδα υπάρχουν και αρκετοί από την Παίδων και στόχος είναι να προσπαθήσουμε απέναντι σε αυτές τις ομάδες να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε ότι καλύτερο». 

Η Ελλάδα μετέχει στον δεύτερο όμιλο και αντιμετωπίζει διαδοχικά την Τετάρτη την Σερβία (13/8, 17:30), την Πέμπτη την Ρουμανία (14/8, 15:30)και την Παρασκευή την Τουρκία (18/8, 15:30). Στον πρώτο όμιλο μετέχουν Βοσνία, Βουλγαρία και Φυρομ.