Με το αγαπημένο του σκορ, 1-0 ο Πανθρακικός τον Εθνικό στο φιλικό…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πανθρακικός που υποδέχτηκε στο γήπεδο του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον κέρδισε με το… αγαπημένο του σκορ, το 1-0, με το οποίο έχει κερδίσει τους πέντε από τους έξι αγώνες που έχει δώσει, διατηρώντας σε όλους ανέπαφη την εστία του.

 

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 33ο λεπτό ο Πανθρακικός με τον Ντιγκινί να πραγματοποιεί την ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και να πασάρει στον Λαδάκη που με εντυπωσιακό δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0 για τον Πανθρακικό. 

Ο Άκης Μάντζιος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν πολλά λεπτά απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη, ένα εικοσιτετράωρο πριν, αλλά και σε παιδιά από την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και ο νεοαποκτηθείς Χακίμ Αράμπα που εισέπραξε το χειροκρότημα από τους περίπου 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Ζδράβος – Ρίζος, Λαδάκης, Τριανταφυλλάκος, Καθάριος, Ντιγκινί, Λίτσκας, Φραγκούλης, Μπρένο. Έπαιξαν ακόμη οι Αθανασιάδης, Γκουτσίδης, Αράμπα, Μουζασβίλι, Χελιδώνης, Ψάλτης και Λουτσιάνο. 
ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Κοιλιάρης, Αγγελάκης, Ελληνίδης, Γκαιτατζής, Φλώρος, Τσαμουρλίδης. Έπαιξαν ακόμη οι Αμπραχαμιάν, Συριτούδης, Άχπα, Κοσκολός, Κυριζάκης, Σαραντάκης, Ντόλας, Ξενάκης, Κούρτοβ, Χλωρίδης, Πελτέκης.