Με το αριστερό ξεκίνησαν στο Champions League οι Αμαζόνες της Χατζηνίκου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με ήττα ξεκίνησαν της υποχρεώσεις τους για τον 5ο όμιλο του Champions League οι Αμαζόνες Δράμας της Ξανθιώτισσας Μαρίας Χατζηνίκου, στην πρεμιέρα των ομίλων.

Την ήττα με 3-0 γνώρισαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, του Γυναικείου ποδοσφαίρου, οι Αμαζόνες Δράμας από την Σέρβικη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα. Οι ποδοσφαιρίστριες του Κώστα Τερζή δεν κατάφεραν να αντισταθούν  στην πολύ καλή Σέρβικη ομάδα, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου που διεξάγεται στην πόλη Όσιγιεκ της Κροατίας , και έτσι το αυριανό παιχνίδι με την τοπική ομάδα αποκτά χαρακτήρα τελικού μια και οι Κροάτισσες στην πρεμιέρα διέλυσαν με 12-0 την αδύναμη Γκολιαδόρ από την Μολδαβία.

Η Ξανθιώτισσα Μαρία Χατζηνίκου πέρασε ως αλλαγή στο 68’, και ενώ το σκορ ήδη είχε διαμορφωθεί στο 2-0, με τα τέρματα των Γιέλενα Μάρενιτς(32’) και Μιλέν Νίκολιτς(34’), ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με εκτέλεση πέναλτι της Βιολέτα Σλόβιτς στο 95’, και ενώ στην παράβαση δόθηκε κόκκινη κάρτα στην τερματοφύλακα της ομάδας της Δράμας Ροξάνα Οπρέα.

Αμαζόνες Δράμας(Κώστας Τερζής): Οπρέα, Γρηγορίου, Πελεκούδα, Ζίγρα(76’ Μαλισσιώρα), Χατζιόγλου(68’ Χατζηνίκου), Φωτιάδου, Παπαδοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Αν., Μπιρτόγιου, Μίτκου, Κοτσάκη (88’ Φράγκου)