Κρούση σε Μπάρκογλου από Απόλλων που βλέπει και Παπαδημητρίου!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια ενίσχυσης η διοίκηση του Απόλλων  1926, που μετά τον Σπύρο Βάλλα προσπαθούν να κάνουν δικό τους και τον Γιώργο Μπάρκογλου, ενώ σε καλό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό από την Skoda Ξάνθη του Ιάσονα Παπαδημητρίου.

Ο 36χρονος επιθετικός που πέρασε και από την Ξάνθη δεν έχει καταλήξει ακόμα στον επόμενο σταθμό της καριέρας, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και έχει μπει στο «στόχαστρο» των «ροσονέρι»  της Καλαμαριάς που θέλουν να εντάξουν εμπειρία στο ροστερ τους. Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Καλαμαριάς έχει καταθέσει πρόταση και στον Σπύρο Βάλλα για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία στην Θεσσαλονίκη. Ενώ παράλληλα υπάρχουν επαφές για τον δανεισμό από την Ξάνθη του Βολιώτη επιθετικού Ιάσωνα Παπαδημητρίου τον οποίο πιστεύει πολύ ο τεχνικός του Απόλλων Αλέξης Αλεξίου, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο μια και κατά την παρουσία της Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ υπήρξε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα του τεχνικού διευθυντή του Απόλλων Γιάννη Ζαπρόπουλου με τον αντίστοιχο της Ξάνθης Γιάννη Παπαδημητρίου και μέσα στης επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν η υπόθεση θα λήξει θετικά για τους «ροσσονέρι»

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων 1926  την Τετάρτη (13/08) θα αναχωρήσει για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Δυο μέρες πριν την αναχώρηση, οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here