Συναγερμός! Χωρίς άδεια ο Πανθρακικός! 48 ώρες να καλύψει τα κενά του…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μία από τις πέντε ομάδες που έχει έχουν ακόμα αποκτήσει πιστοποιητικό αδειοδότησης για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Super League παραμένει ο Πανθρακικός και κινδυνεύει να βρεθεί σε δεινή θέση αν δεν φροντίσει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στον φάκελό του, μέχρι και νωρίς το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής.

 

Δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, ούτε για κάποια δημοσιογραφική πληροφορία. Το λέει ρητά η ίδια η Επιτροπή Eπαγγελματικού Αθλητισμού στην τελευταία της ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστή την χορήγηση πιστοποιητικού στη Νίκη Βόλου. Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση λοιπόν, έγινε γνωστό ότι προθεσμία για να καλύψουν τις ελλείψεις τους πήραν μέχρι την Παρασκευή (8/8, 15:00) οι μόνες πέντε ομάδες που ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής (ΟΦΗ, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Κασσιόπη, Πανιώνιο).

Υπενθυμίζεται ότι η έτερη ομάδα της Θράκης, η Skoda Ξάνθη, ήταν από τις πρώτες που είχε λάβει το πιστοποιητικό. Ο Πανθρακικός και πέρυσι αντιμετώπισε πρόβλημα με την αδειοδότησή του, ωστόσο την τελευταία στιγμή πρόλαβε και κάλυψε τα κενά. Το γεγονός όμως ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν υπάρχουν κενά στον φάκελό του και τρέχουν οι ιθύνοντές του τελευταία στιγμή για να τα καλύψουν, σίγουρα δεν είναι τιμητικό για τους αρμόδιους από την ΠΑΕ της Κομοτηνής και δημιουργεί αγωνία στον κόσμο της ομάδας.

Η επόμενη συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (12/8), όπου αναμένεται να εξεταστούν οι φάκελοι των ομάδων που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό. Αν δεν έχει καλυφθεί ως την Παρασκευή τα (όποια) κενά υπάρχουν στον φάκελο, τότε η ΠΑΕ Πανθρακικός όπως και οι υπόλοιπες τέσσερις θα κινδυνεύουν να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Εξέταση φακέλων ΠΑΕ Super League για χορήγηση πιστοποιητικού.

(α) H Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

(β) Λόγω μη συμπλήρωσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση της εκ του νόμου δεκαπενθήμερης προθεσμίας προ της ενάρξεως του πρωταθλήματος, η Επιτροπή χορηγεί στις κάτωθι ομάδες προθεσμία έως και την Παρασκευή 8 Αυγούστου και ώρα 15:00 μ.μ για την κάλυψη των ελλείψεών τους.

ΠΑΕ ΟΦΗ

ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για την Τρίτη 12 Αυγούστου και ώρα 12:00 μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here