Φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού ανακοίνωσε η Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Όπως γνωστοποιήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Ξάνθη θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό στις 13 Αυγούστου καθώς θα υποδεχτεί την ομάδα του Απόλλων Λεμεσού στις 20:00 το βράδυ στο Arena, με την Λεμεσιανή ομάδα να σε εκείνο το ματς να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το παιχνίδι για τα προκριματικά του  Europa League  στις 21 Αυγούστου.

 

Έτσι οι Ξανθιώτες αμέσως μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό την ερχόμενη Κυριακή, στις 10 του μηνός, θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητες τους σε ένα εξαιρετικά δυνατό παιχνίδι που οριστικοποιήθηκε μόλις τρεις ημέρες πριν από το φιλικό “Ελ Θράκικο”. Όπως προαναφέρθηκε, η ξανθιώτικη ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη 13 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Απόλλωνα Λεμεσσού (20:00).

Αναφορικά με τα νέα της σημερινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα, ακολούθησαν ασκήσεις αποθεραπείας ενώ για τους υπόλοιπους μετά τις ασκήσεις συναρμογής το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής – τακτικής καθώς και “διπλό”.