Οκταπλή ενίσχυση για την Ασπίδα Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές θα υπάρχουν στο ρόστερ της Ασπίδας Ξάνθης μετά την αποχώρηση ουκ ολίγων ποδοσφαιριστών της, με την αρχή να γίνεται με την απόκτηση οκτώ νέων παικτών ενώ αναμένονται ακόμη επτά!

Πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Δημήτρη Καρύδη φέρνουν οι πολλές αποχωρήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα στην πρώτη της ομάδας από το περσινό ρόστερ να παίρνουν μέρος μόλις 8 παίκτες. Ο λόγος για τους Αθανασίου, Ανδρικού, Μακράκη, Μπουρντούνη, Μυλωνά , Πατρωνάκη, Φωτιάδη και Ψαρόπουλο.

Έτσι η ιστορική ομάδα της Ασπίδας προχώρησε στην ριζική ανανέωση του ρόστερ προχωρώντας στην απόκτηση 8 ποδοσφαιριστών, ενώ ο Δημήτρης Καρύδης σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας ετοιμάζονται για τουλάχιστον ακόμη 7.

Για την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης αποκτήθηκαν από τον Κόσυνθο οι Καλογερόπουλος και Μπεδρελίδης, από την ομάδα του Ατρόμητου Χρύσας αποκτηθήκαν οι  Δημόπουλος και Μπατζακίδης, από τον Άρη Αβατου ο Γιώργος Σαμπανίδης, απο την Βιστωνίδα ο Κώστας Σερνισλίδης, από ομάδα της Κρήτης αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπίκος που και στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά την φανέλα της Ασπίδας, ενώ τέλος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο Παντελής Ντούτσης.