Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για το ματς Ξάνθης – ΑΕΚ

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Το Σάββατο στις 18:45 στο “Skoda Xanthi Arena” η Skoda Ξάνθη αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη δεύτερη φιλική της αναμέτρηση μετά το παιχνίδι με τη Βέροια. Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων.

 

Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους είναι 7 € ενώ υπενθυμίζεται πως η κάρτα διαρκείας δεν ισχύει για τα παιχνίδια προετοιμασίας.

Πρόκειται για τιμή τσιμπημένη κατά δύο ευρώ σε σχέση με το ματς με την Βέροια αλλά η οποία κρίνεται μάλλον λογική, δεδομένου ότι αντίπαλος είναι μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, αν και δεν αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια αλλά στη Football League.

Με το ποσό που έβαλε  η ομάδα της Ξάνθης, έχει σκοπό να προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο αλλά και να αντλήσει έσοδα από τα εισιτήρια, που μπορεί να ξεπεράσουν και τα 10.000 ευρώ.

Να πούμε βέβαια πως για το συγκεκριμένο φιλικό που είναι και το πρώτο της Α.Ε.Κ για την ερχόμενη σαιζόν, εκδρομές οργανώνει και η Original 21 και η τιμή αυτή θα είναι αρωγός για επιτυχία των εκδρομών από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Λογικά το Σάββατο θα γεμίσει το Skoda Xanthi Arena με φίλους της Ξάνθης, της Α.Ε.Κ., αλλά και από ουδέτερους φιλάθλους από τη Θράκη που θα θελήσουν να δουν τον αγώνα.