Εκτός προεδρείου της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Περιορισμένες αλλαγές στο προεδρείο της ΕΠΟ με άμεσο ενδιαφέρον και αρνητική εξέλιξη όμως ως προς τις θρακιωτικες συμμετοχές σε αυτό ,σημειώθηκαν κατά την συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

 

Από το προεδρείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, αποχωρεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, που μέχρι τώρα ήταν Γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Στην θέση του προωθείται ο β. Τοπολιάτης. Αυτή είναι ουσιαστικά η μόνη αλλαγή στην σύνθεση του προεδρείου, αφού ο Γαβριηλίδης είναι ο μόνος που αποχωρεί.

Κατά τα άλλα, στο προεδρείο έμειναν ουσιαστικά τα ίδια πρόσωπα αλλάζοντας θέσεις. Η πρώτη εξαιρετικά σημαντική αλλαγή αφορά τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, την οποία κατέλαβε ο Γ. Βούρβαχης ο οποίος ήταν Β’ αντιπρόεδρος, ενώ ο στενός συνεργάτης του Γ. Σάρρη, Γ. Παπακώνσταντίνου, από αναπληρωτής πρόεδρος έγινε Β’ αντιπρόεδρος στη θέση του κ. Βούρβαχη.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά τη θέση του ταμία που καταλαμβάνει ο Π. Δημητρίου αντί του Β. Τοπολιάτη που όπως προαναφέρθηκε (τρίτη αλλαγή) κατέλαβε την θέση του κ. Γαβριηλίδη ως Γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, με τον Μάνο Γαβριηλίδη να είναι ο μόνος που μένει εκτός. Τέλος τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΠΟ πήρε εξ οφίτσιο ο νέο πρόεδρος της Super League, Tάκης Aγραφιώτης.

Βέβαια, το γεγονός ότι δεν μετέχει στο προεδρείο δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει ο Μάνος Γαβριηλίδης δυνατά μέσα στα διοικητικά πράγματα της ΕΠΟ, καθότι διατηρεί εννοείται την θέση του ως πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου (φωτό από τον φετινό τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) αλλά φυσικά και στο ΔΣ της ΕΠΟ, όπου παραμένουν και οι άλλοι δύο Θρακιώτες μέλη του, ο ξανθιώτης Γιώργος Γκιρτζίκης και ο εβρίτης Χρήστος Καραβασίλης.

Από εκεί και πέρα, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε ο Σκωτσέζος Χιου Ντάλας να είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ. Στην νέα ΚΕΔ παραμένουν οι Καλύβας και Μπριάκος (ο δεύτερος μόνο για εκπαίδευση διαιτητών) και προστίθενται οι Σωμαρακάκης και Γκρούτσης.