Νίκη των “μπλέ” με σκόρερ τον Μπαικαρά στο διπλό του Πανθρακικού

Αποστολή στην Βαρσοβία: Χάρης Παρασκευόπουλος

Μετά από το πρόγραμμα αποφόρτισης της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού επέστρεψαν σε πιο έντονους ρυθμούς προπονήσεων την Τρίτη, με την ομάδα να συνεχίζει για όγδοη ημέρα την προετοιμασία της επί πολωνικού εδάφους.

Το πρωί της Τρίτης, το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης εμπεριείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με το γυμναστή του Πανθρακικού, Γρηγόρη Μπιζά, να τους εξαντλεί. Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις σε κυκλικό σύστημα, ακόμα και με βάρη, με στόχο να δουλευτούν όλα τα μέρη του σώματός τους.

Το απόγευμα, η δεύτερη προπόνηση της ημέρας άρχισε με νέες ασκήσεις για δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ο Άκης Μάντζιος τους έβαλε να παίξουν διπλό στο μισό γήπεδο, με τέσσερεις παίκτες εναλλάξ να έχουν το ρόλο του μπαλαντέρ στην άσκηση, νικητές της οποίας ήταν τελικά οι μπλε.

«Χρυσός» τους σκόρερ ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, που, μετά το γκολ του απέναντι στην Ασντόντ, στο δεύτερο φιλικό του Πανθρακικού, σκόραρε αυτή τη φορά ένα νικητήριο τέρμα σε προπόνηση της ομάδας της Κομοτηνής.