Τα εξηκοστά του «γενέθλια» γιόρτασε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

– Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμπλήρωσε φέτος 60 χρόνια λειτουργίας και για το λόγο αυτό οι παράγοντες του συλλόγου διοργάνωσαν εκδήλωση στην οποία υπήρξαν και ορισμένες βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο παρελθόν στα τμήματα water polo (υδατοσφαίριση) ή στην κολύμβηση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο bar restaurant «Oxyzen» (1ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους) όπου παρευρέθηκαν περίπου 100 προσκεκλημένοι. Παλιοί κολυμβητές, ¨πολίστες¨, προπονητές αλλά και παράγοντες των διοικήσεων του παρελθόντος έδωσαν το «παρών» μαζί με φίλους του ξανθιώτικου συλλόγου, σε μία βραδιά με αρκετές εκπλήξεις και «happenings».

Στο χώρο υπήρχε γιγαντοοθόνη όπου προβαλλόταν βίντεο με αρχειακό υλικό προηγούμενων ετών, με φωτογραφίες από παλιούς παίκτες, δελτία που χρονολογούνταν σχεδόν… μισό αιώνα πριν και διάφορα άλλα στιγμιότυπα, αλλά και κειμήλια του ΚΟΞ. (μετάλλια, κύπελλα κ.α.).

Στην όμορφη βραδιά, τους παρευρισκόμενους συνόδευαν οι νότες από τη μουσική του «Moonwalk Jazz Trio» που είχε αναλάβει την ψυχαγωγία, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις απονομές που αφορούσαν τους παλαίμαχους κολυμβητές Χρήστο Καλαντζή και την Γκιζέμ Μπαράν, την Ομάδα water polo του ΚΟΞ της σεζόν 1995-1996 και την πρώτη ομάδα υδατοσφαίρισης (1960), την οποία εκπροσώπησε ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος παραλαμβάνοντας την αναμνηστική πλακέτα.