Η ομάδα της Θράκης που φέρνει για συναυλία το Νίκο Πορτοκάλογλου

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Υπάρχει ομάδα της Θράκης που το ερχόμενο Σάββατο θα τραγουδά “είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές”, και ας βρισκόμαστε στο κατακαλόκαιρο. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Κοτζαμάν Νίκο Πορτοκάλογλου φέρνει για συναυλία, που εμφανίζεται να διοργανώνει η ίδια!

Ο λόγος για την Ελπίδα Γενισέας. Όπως αναφέρει και η αφίσα που κυκλοφόρησε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρεθεί στην Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο 3 Αυγούστου. Θα τραγουδήσει στο Δημοτικό Γήπεδο Γενισέας. Την διοργάνωση έχει η Ελπίδα, που προφανώς θα έχει και το κέρδος από τα έσοδα.

Φτάνει βέβαια να μην την πατήσει όπως εκείνη η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πέρυσι, που διοργάνωσε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου και βρέθηκε κατηγορούμενη από το ΣΔΟΕ για αθεώρητα εισιτήρια, με αποτέλεσμα να πάει για μαλλί και να βγει… κουρεμένη.

Δείτε την σχετική αφίσα για την συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στην Γενισέα, ενός καλλιτέχνη ιδιαίτερα γνωστού και στο φίλαθλο κοινό για το άσμα που ερμήνευσε μετά την θρυλική επιτυχία της Εθνικής Μπάσκετ το 1987…

10384469_10152304900403931_7544653440039553201_n

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here