Έτοιμος για το δεύτερο φιλικό ο Πανθρακικός (11πμ, live ThrakiSportS)

Αποστολή στην Βαρσοβία: Χάρης Παρασκευόπουλος

–  Έτοιμος για το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι, επί πολωνικού εδάφους, είναι ο Πανθρακικός, που στις 11.00 το πρωί της Κυριακής τοπική ώρα (12.00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει άλλη μια ομάδα από το Ισραήλ, αυτή τη φορά την Ασντόντ, με τον Άκη Μάντζιο να έχει μια νέα ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία.

Εξάλλου, το θετικό είναι ότι ο προπονητής του Πανθρακικού δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με τους Τζάνη και Κάσες, απλώς, να μην είναι 100% έτοιμοι ώστε να αγωνιστούν αρκετά, λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαν τις προηγούμενες ημέρες. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ιγκόρ, που έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων κι έτσι θα φορέσει για πρώτη φορά φέτος την πράσινη φανέλα.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, αυτή συνεχίστηκε με προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα του Σαββάτου. Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης, από το νέο γυμναστή της ομάδας Γρηγόρη Μπιζά, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και προπονήθηκαν σε τελειώματα, με σουτ εκτός περιοχής, με τους κόκκινους, μάλιστα, να επικρατούν τελικά κι έτσι να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Το απόγευμα, οι ρυθμοί δεν ήταν τόσο έντονοι, ενόψει και του φιλικού, με τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του να συνεχίζουν με ένα πρόγραμμα με ποικιλία ασκήσεων. Το βράδυ η ομάδα έφαγε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και οι παίκτες αποσύρθηκαν νωρίς στα δωμάτιά τους, ώστε να είναι «φρέσκοι» το πρωί, για το φιλικό.