Επιβεβαίωση για το Λιγκ Καπ και την Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΑΠ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία του ThrakiSportS για την αλλαγή της διεξαγωγής των ομίλων του Λιγκ Καπ και την διοργάνωση του ενός εξ αυτών κατά πάσα πιθανότητα στην Ορεστιάδα.

 Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΣΑΠ, αποφασίστηκε «η Α΄φάση του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2014-15 να γίνει σε τέσσερις (4) ομίλους των τριών (3) ομάδων και να προκριθούν στο φάιναλ-4 οι πρώτες της βαθμολογίας κάθε ομίλου».

Επίσης, «ανακοινώθηκαν οι δύο προτάσεις που έχουν κατατεθεί από πλευράς ΜΕΝΤ και Ορεστιάδας για διεξαγωγή των δύο (2) από τους τέσσερις (4) προκριματικούς ομίλους του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2014-15».

Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν άλλες προτάσεις, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο ένας όμιλος θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα με την συμμετοχή σε κάθε περίπτωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και κατά πάσα πιθανότητα της ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS.

Οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, δηλαδή ΠΑΟΚ, Άρης και ΜΕΝΤ θα πάνε στον άλλο όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΜΕΝΤ. Στους άλλους δύο ομίλους θα μοιραστούν οι υπόλοιπες ομάδες.

Πιθανότατα στον έναν όμιλο θα πάνε οι τρεις εναπομείνασες της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κηφισιά) και στον άλλον οι τρεις επαρχιακές (Φοίνικας Σύρου, Λαμία, Παμβοχαϊκός) εκτός και αν προτιμηθεί να μοιραστούν.

Πάντως, εγκρίθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2014-15 για το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου 2014. δηλαδή την περίοδο ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Ο τόπος θα οριστεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.