Διαφημιστικά για… βίζιτες στην Κομοτηνή

H νέα μόδα προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το εάν πράγματι η διαφήμιση, αντιστοιχεί σε υπηρεσίες και κατά πόσο αυτές παρέχονται νόμιμα. Γυναίκες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα ψαρεύουν πελατεία, πετώντας φθηνά διαφημιστικά σε δρόμους και γειτονιές της Κομοτηνής.

Όχι δεν πρόκειται για αστείο αλλά για τη νέα μόδα της πόλης μας. Μία απλή βόλτα σε γειτονιές της Κομοτηνής ήταν αρκετή για να μαζέψουμε περισσότερα από 10 τέτοια φυλλάδια. Δεν είναι τίποτα άλλο από διαφημιστικά γυναικών που ψαρεύουν πελατεία…!

Γράφουν ονόματα, περιοχές, συνθήματα στα ελληνικά ή τουρκικά. Οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τον πελάτη, ώστε να βγει το μεροκάματο. «Κομοτηνή, seni seviyorum», «Βίζιτες με ανοχή» σε μπαρ και μέσω facebook είναι ορισμένα από τα χαριτωμένα σλόγκαν που αναγράφονται επάνω στα διαφημιστικά.

Φυσικά η νέα μόδα προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το εάν πράγματι η διαφήμιση, αντιστοιχεί σε υπηρεσίες και κατά πόσο αυτές παρέχονται νόμιμα. Όσοι τώρα σπεύσουν να το διαπιστώσουν, καλό θα είναι να κάνουν την έρευνα τους γιατί τελευταία έχουν δει πολλά τα μάτια μας!

 

Πηγή:  www.xronos.gr