Στον πάγκο της Καβάλας ο Ισπυρλίδης, παρέα με Κατρακυλάκη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο κομοτηναίος προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της Καβάλας όπως ανακοινώθηκε από την μακεδονική ομάδα. Με τον Ισπυρλίδης στο τιμόνι της θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα της Καβάλας, ενώ  ρόλο τεχνικού διευθυντή θα έχει ακόμη ένας γνωστός του Θρακιώτικου κοινού, ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

Στης πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός των «αργοναυτών» δήλωσε: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ. Μια ιστορικής ομάδας. Όταν μάλιστα αυτή η πρόσκληση, πρόκληση έρχεται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων και της διοίκησης, να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Κάνω έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της Καβάλας, να ενεργοποιηθεί. Η συμπαράσταση θα μας δώσει ώθηση. Ευχαριστώ τους πάντες που συμπαραστέκονται την προσπάθεια».

Ο κ. Κατρακυλάκης από την πλευρά του τόνισε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που ξέρω ότι αγαπάνε αυτή την ομάδα. Παραλάβαμε την ομάδα από πλευράς έμψυχου και αθλητικού δυναμικού στο μηδέν. Ο χρόνος μας πιέζει, δεν υπάρχει άνεση χρημάτων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία. Όλες οι κινήσεις μας γίνονται με γνώμονα το οικονομικό. Είναι αναγκασμένος ο ΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει. Αυτό βέβαια απαιτεί χρήματα. Εχω την αίσθηση ότι η ομάδα μας, θα κάνει ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας. Η ανταπόκριση των επιχειρηματιών σε πρώτη φάση είναι θετική. Θα κινηθούμε ανάλογα με το οικονομικό μέγεθος που έχουμε, όσον αφορά το ρόστερ.
Θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω, μια ομάδα που θα εκπέμπει υγεία, καθαρότητα και οργάνωση. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στο «Ανθή Καραγιάννη» Θα γίνει το καλύτερο δυνατό, να ισχυροποιηθεί η ομάδα. ο μεγάλος στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here