Στο Κρανίδι ο Παναγιώτης Γκόλαντας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ο άλλοτε Λαρισαίος αρχισκόρερ της Α2 στο μπάσκετ και του ΓΑΣ Κομοτηνή και συμπαίκτης του νυν προπονητή του ΓΑΣ Νεοκλής Λεμονίδης ανέλαβε το Κρανίδι για τρίτη φορά στην προπονητική καριέρα του.

Νέος προπονητής στον Κρανίδι θα είναι ο παλαίμαχος πάιχτης του ΓΑΣ Κομοτηνή Παναγιώτης Γκόλαντας.  Επίσης η νεοφώτιστη ομάδα στην Γ’ Εθνική ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάρκου Κορίζη και Ανέστη Τζινόπουλου.

Αναλυτικά:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Κρανιδίου ανακοινώνει την συνεργασία του, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με τον Παναγιώτη Γκόλαντα. Ο Λαρισαίος τεχνικός θα είναι προπονητής της Ανδρικής Ομάδας που ως γνωστό συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Με τον Παναγιώτη η ομάδα μας έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν και έχει κερδίσει δύο φορές την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, την πρώτη το 2005-2006 και την δεύτερη το 2011-2012.
Ανακοινώνουμε επίσης τη συνεργασία μας με τους καλαθοσφαιριστές Κορίζη Μάρκο (σέντερ) και Τζινόπουλο Ανέστη (γκάρντ) οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Και στους τρεις ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους».