ΕΠΣ Ξάνθης: «Πρώτη» για τον Άρη Αβάτου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη τους προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου, που στοχεύουν στην εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και την παρουσία τους στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδος του Άρη Αβάτου, για την έναρξη της προετοιμασίας της για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ξανθής για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Περσινοί και νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έδειξαν από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεση, όρεξη για δουλεία. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Σαμαρά και  υπό τα βλέμματα σύσσωμου του Διοικητικού Συμβούλιου της ομάδος. καθώς και φιλάθλων που παραβρέθηκαν στην πρώτη.

Τους ποδοσφαιριστές χαιρέτησε και καλωσόρισε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδος  Χρηστός Μαραντάς με ολιγόλεπτη ομιλία του, και κατόπιν την σκυτάλη πηρέ ο προπονητής ο οποίος ανέλυσε στους παίκτες το πλώρες πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς και των φιλικών παιχνιδιών που θα διεξαχθέν στην πορεία της προετοιμασίας.

Ο περσινός πρωταθλητής Άρης Αβάτου θα είναι και φέτος όπως τόνισε από τους πρωταγωνιστές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και ότι από το υλικό της ομάδος περιμένει δουλεία, πειθαρχία, να λειτουργήσουν πάνω από όλα σαν μια οικογένεια και όλα τα παραπάνω θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.