Μετά την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, επιστρέφει στον Εθνικό ο Τσαμουρλίδης

Στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και αναδείχθηκε επιστρέφει ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης. Ο αλεξανδρουπολίτης ποδοσφαιριστής, μετά από το πέρασμά του από την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και ήδη έκλεισε ως το πρώτο δυνατό μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Ο Τσαμουρλίδης είχε αποκτηθεί από την Ένωση πριν πέντε χρόνια, όταν ήταν ακόμα έφηβος, ως μεγάλο ταλέντο. Είχε δοθεί ως δανεικός για να ψηθεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε διάφορες αθηναϊκές κυρίως ομάδες (πχ Γλυφάδα). Πρόπερσι μετακόμισε στον Πανιώνιο, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός πριν ένα χρόνο (ρήξη μηνίσκου) οδήγησε στο πρόωρο τέλος της σεζόν. Στη συνέχεια πήγε στη Νέα Ιωνία, από όπου αποδεσμεύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Αμέσως μετά και για όλο αυτό το διάστημα ο Τσαμουρλίδης είχε επιστρέψει στην γενέτειρά του και προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα, προπονούνταν αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες με την ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου ενώ στην συνέχεια επικράτησε και στα μπαράζ κερδίζοντας την άνοδο. 

Έχοντας καλλιεργηθεί ήδη μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την ομάδα, η πλευρά του παίκτη και αυτή της διοίκησης της ομάδας έδωσαν τα χέρια και έτσι ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη, φέρνοντας μαζί και την εμπειρία του από συλλόγους όπως η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος, εμπειρία εξαιρετικά πολύτιμη στην προσπάθεια που θα κάνει ο Εθνικός για να παραμείνει στην Γ’ Εθνική…