Αναδεικνύεται απόψε το νέο ΔΣ του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μετά από αναβολή μιας εβδομάδας, αναμένεται να αναδειχθεί το βράδυ το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ Κομοτηνή, να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος και να οριστούν η αρμοδιότητες του καθενός μέλους.

Η συνεδρίαση είχα αρχικά προγραμματιστεί για την περασμένη Δευτέρα, αλλά αναμένεται να γίνει απόψε. Πρόκειται ασφαλώς για κλειστή συνεδρίαση μεταξύ των μελών που αναδείχθηκαν από την Γενική συνέλευση του ΓΑΣ Κομοτηνή έγινε στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του 2ου Λυκείου Κομοτηνής, πριν από 15 ημέρες.

Από την κλειστή συνεδρίαση αναμένεται να καθοριστεί ο νέος πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο Πασχάλης Αθανασίουν αναμένεται να διατηρήσει τον ρόλο που έχει στις Ακαδημίες ενώ ο Γιώργος Σκουταρίδης θα αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων.

Από εκεί και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα για όλα τα πρόσωπα είναι ανοιχτά Υπενθυμίζεται ότι από την Γενική Συνέλευση ως μέλη του ΓΑΣ Κομοτηνή, από τα οποία θα προκύψει και το νέο διοικητικό σχήμα, έχουν εκλεγεί οι Σάκης Καλαμάτας, Χρήστος Μαχαίρας, Στέργιος Νικολαΐδης, Κούλης Ταξιλδάρης, Πασχάλης Αθανασίου, Στεπάν Ματεοσιάν, Δημήτρης Τάκος, Γιώργος Χρυσοχοΐδης, Παναγιώτης Πάτσαρης, Σάκης Σκουλαρίδης, Γιώργος Ναντσόπουλος, Γιώργος Σκουταρίδης.