Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού στον … αριστούχο Ξενιτίδη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακό θέλοντας να συγχαρεί τέσσερις ταλαντούχους νεαρούς της ομάδας της Κ15 που κατέκτησε το πρωτθάλημα για της… μαθητικές τους επιδόσεις. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης που πέρα από ένα εξαιρετικό ταλέντο είναι και παρά πολύ καλός μαθητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
“Στόχος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο να «χτίσει» ταλαντούχους αθλητές, αλλά και σπουδαίους πολίτες και μαθητές και απο ότι φαίνεται και σε αυτό το κομμάτι παίρνει ”άριστα”.

Συγκεκριμένα τέσσερις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας ομάδας Κ15 που φιλοξενούνται στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη, αρίστευσαν στην τελευταία τάξη του Γυμνασίου και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ανακοίνωση της συνεχάρη τα παιδιά για το κατόρθωμα τους.
Οι Αθανάσιος Τσιπιρτίμης (Άριστα – 19 7/12), Γεώργιος Ξενιτίδης (Άριστα – 18 10/12), Σταύρος Τουλκερίδης (Πολύ Καλά – 18 3/12) και Γεώργιος Αγιώτης (Πολύ Καλά – 18 1/12), διέπρεψαν και στα θρανία, παίρνοντας το απολυτήριό τους από το Γυμνάσιο με εντυπωσιακές επιδόσεις.
Αυτό ως απάντηση σε εκείνους που λένε ότι σχολείο και ποδόσφαιρο δεν συνδυάζονται…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here