Στον Αστέρα ο Καθάριος

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Την απόκτηση του 22χρονου Παύλου Καθάριου ανακοίνωσε σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας. Ο Καθάριος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας του Ευόσμου και το 2010 πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη, χωρίς, όμως, να κάνει την καριέρα που περίμενε.

Μετά από τον Πιερικό και την Καλαμαριά, όπου έπαιξε πέρσι, τώρα επέστρεψε στον Εύοσμο και την Football League.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα:
«Η Π.Α.Ε Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Καθάριου με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από την ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα, στον οποίο  αγωνίστηκε 20 φορές και το 2010 μεταγράφηκε στη Skoda Ξανθη, όπου αγωνίστηκε σε 2 μόλις αγώνες. Στον Αγροτικό δόθηκε δανεικός και πέτυχε 1 γκολ σε 16 αγώνες και κατόπιν φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού 47 φορές πετυχαίνοντας 5 γκόλ μέχρι τον φετινό Ιανουάριο και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου αγωνίστηκε 7 φορές. Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά ο νέος προπονητής του Παναγιώτης Διλμπέρης μπορεί να τον υπολογίζει και ως κεντρικό χαφ».

Αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Παύλος Καθάριος δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα στην ομάδα που ανδρώθηκα. Ξέρω ότι ο Αγροτικός Αστέρας κάνει τα τελευταία χρόνια βήματα προόδου και από εδώ και πέρα θέλω να βοηθήσω και εγώ στο να συνεχίσει αυτή η ομάδα να μεγαλώνει».