Όσα πέτυχαν οι Θρακιώτες την πρώτη μέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με την συμμετοχή τριών Θρακιωτών αθλητών (Θυμηθείτε ΕΔΩ) ξεκίνησαν στην πόλη Σνίνα οι αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων στην  που διεξάγεται στην Σλοβακία.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με την κατηγορία της Ελληνορωμαϊκής πάλης, οπού συμμετείχε ο ένας εκ των δύο αθλητών της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης, υπο την καθοδήγηση πάντα του Ξανθιώτη Ομοσπονδιακού προπονητή Θόδωρου Ηλιάδη.

Στα -54 κιλά ο Ξανθιώτης αθλητής της «Ολυμπιακής Φλόγας» Αρμέν Μπαμπαχανιάν αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Κροάτη Μίχαελ Μπεσέντζιτς και κατέλαβε συνολικά την 21 θέση της κατάταξης, σε μια κατηγορία που την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιαγκμούρ Φινταγκμάτοφ από το Καζακστάν

Στα -76 ο παλαιστής της «Ολυμπιακής Φλόγας» Ξάνθης Θανάσης Χαραλαμπίδης μπορεί να μην αγωνίστηκε ακόμη, όμως ενημερώθηκε για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του. Ο Ξανθιώτης πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Ριούκι Γιοσίντα.

Τέλος, ο πρωταθλητής του Δημοκρίτειου Κομοτηνής Ιβάν Βίννικ δεν έχει μάθει ακόμη των αντίπαλο του μια και οι αγώνες της Ελευθέρας θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι κατηγορίες της Ελληνορωμαϊκής πάλης.