Μάκης Γιαννίκογλου: «Έκανε εξαιρετική επιλογή η Ξάνθη»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην Arena Press μίλησε ο «ποδοσφαιρικός γιός» του Χρήστου Καρυπίδη Μάκης Γιαννίκογλου, ο νεαρός Καβαλιώτης τερματοφύλακας που υπήρξε συμπαίκτης με τον Καρυπίδη στην Ομόνοια, αλλά πέρα από συμπαίκτες ήταν και πάρα πολύ καλοί φίλοι, με τον κεντρικό αμυντικό της Ξάνθης να τον έχει σαν γιό του.

Ο 21χρονός πρώην τερματοφύλακας της Καβάλας  που τον βλέπετε στην φωτογραφία να πανηγυρίζει μετά από νίκη της Καβάλας, επί του Ηρακλή με 3-2, φορώντας μια μπλούζα με φωτογραφία του Καρυπίδη δείγμα και της πολύ στενής σχέσης των δύο. Ο  νεαρός Καβαλιώτης που αγωνίστηκε στο παρελθόν και στην Skoda Ξάνθη, εξήρε την επιλογή της Ξάνθης να αποκτήσει τον Χρήστο Καρυπίδη τονίζοντας τόσο τα αγωνιστικά προσόντα του «Κάρυ» αλλά και το ήθος του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Έκανε εξαιρετική επιλογή η Ξάνθη, μια και ο  Χρήστος πέρα από εξαιρετικός αμυντικός είναι και υπόδειγμα αθλητή. Είναι ένας παίκτης ηγέτης στο γήπεδο αφοσιωμένος επαγγελματίας με τρομερό ήθος ! Τα νέα παιδιά στην Ξάνθη είναι πολύ τυχερά που θα τον έχουν δίπλα τους, μια και ο Χρήστος πολλές φορές παίρνει τον ρόλο του καθοδηγητή και στηρίζει πολύ τους νέους ποδοσφαιριστές, τα νέα παιδιά που είναι και αρκετά στην Ξάνθη φέτος  έχουν να πάρουν   πολλά, και το σίγουρο είναι πως ο Χρήστος θα βρει ηρεμία στην Ξάνθη και θα προσφέρει πολλά στην νέα του ομάδα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here