Η Εθνική ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης AμεΑ στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» καλωσόρισε στην Αλεξανδρούπολη την Εθνική ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, που βρίσκεται στην Θρακιώτικη πόλη το διάστημα από 05 έως 20 Ιουλίου, όπου για δεκαπέντε μέρες, θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της, ενόψει των προσεχών αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Η επιλογή της πρωτεύουσας του Έβρου, έγινε από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κύριο Πολυχρόνη Πολίτση, σε συνεργασία με τον σύλλογό μας και την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πολλών φίλων.

Η αποστολή της ομάδας που αποτελείται από δώδεκα άτομα (αθλητές, προπονητές και επιστημονικοί συνεργάτες), θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Θράκη Παλλάς» και θα προπονείται δύο φορές την ημέρα (πρωί-απόγευμα) στο κλειστό γήπεδο Μαΐστρου.

Για την Εθνική ομάδα, για τη σημασία της άθλησης των ΑμεΑ, για την ιδιαιτερότητα επιλογής της Αλεξανδρούπολης, καθώς και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα, θα δοθεί την προσεχή βδομάδα συνέντευξη τύπου, με τον τόπο και τον ακριβή χρόνο, να γνωστοποιούνται έγκαιρα.