Νεα μεταγραφικά σενάρια για Ξάνθη, παίζει ακόμα του Λίνο!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συνεχίζεται το μεταγραφικό «σαφάρι» για την καλύτερη δυνατή στελέχωση της Skoda Ξάνθη, για την νέα αγωνιστική περίοδο. Με το όνομα του Χρήστου Καρυπίδη να ακούγεται έντονα παρότι τον έχουν «σίγουρο» στο Αγρίνιο, ενώ με δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος απο τον ΠΑΟΚ μίλησε για πρόταση της Ξάνθης.

Χαρακτηριστικά ο Βραζιλιανός  αμυντικός δήλωσε στον “Αρένα”:

“Στην Ελλάδα δεν ήθελα να παίξω σε άλλη ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ, έχω τρεις προτάσεις από ελληνικές ομάδες, η μία όντως είναι της Ξάνθης, αλλά από την στιγμή που ξύπνησα και σκέφτηκα πως εγώ ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν με ήθελε, άλλαξα άποψη. Πιστεύω ότι μετά απ’ όλα αυτά, έχω το δικαίωμα, πλέον, να παίξω σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα”.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη στο ζήτημα του Κώστα Μανωλά (ενδιαφέρεται σοβαρά ο Άρης για τη θέση του αριστερού μπάκ μετά τη φυγή του Τσουμάνη και του Μαργαρίτη), ενώ και η Νίκη Βόλου (ο πατέρας του Στέλιος δούλεψε στη Νίκη ως προπονητής) ψάχνει για νέους καλούς παίχτες και παρότι επιμένουν οι Κρητικοί για συμφωνία δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την ομάδα της Ξάνθης. Τέλος ακούγεται πολύ έντονα από το πρωί το όνομα του Χρήστου Καρυπίδη που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα του Απόλλων Λεμεσού, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πόσον έχει βάση μέσα στην μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here