Γκαράς: “Η Ορεστιάδα αξίζει να είναι περήφανη για την ομάδα της”

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Ο νέος λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γκαράς και Ορεστιαδίτης στην καταγωγή μίλησε για την νέα ομάδα της Ορεστιάδας, τους στόχους της νέας του ομάδα κάτω από την καθοδήγηση του Εβρίτη ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής γυναικών Γιάννη Καλματζίδη.

 Ο Γκαράς δήλωσε πως χάρηκε πολύ που η Ορεστιάδα μετά από περίπου μία δεκαετία βρίσκεται ξανά στα μεγάλα σαλόνια, γιατι είναι ένα ιστορικό σωματείο με πολλές επιτυχίες και ανέδειξε πολλούς παίκτες που ακόμη κοσμούν την Α1 και της αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία. Οι επιλογές της φαίνεται να είναι καλές και μετρημένες, προχωρούν με αργά και μετρημένα βήματα και πιστεύω πως θα πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν τη νέα σεζόν. Ευχήθηκε μία επιτυχημένη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να πάνε όσο πιο ψηλά μπορούν για να ξανακάνουν αυτή την πόλη περήφανη. Αυτή η μικρή επαρχιακή πόλη, ωε γενέτειρά του τόνισε χαρακτηριστικά, αξίζει και πρέπει να είναι περήφανη για την ομάδα της».

Για τον Γιάννη Καλματζίδη δήλωσε πως ήρθε η ώρα επιτέλους να συνεργαστεί για πρώτη φορά μαζί του, γιατί είναι ένας προπονητής που του αρέσει να πετυχαίνει τους στόχους του και αυτό φάνηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού που είχε στεφθεί πρωταθλητής, αλλά και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό που έκανε 11 νίκες στον δεύτερο γύρο ανατρέποντας τα δεδομένα και γλιτώνοντας τον από τον υποβιβασμό. Επίσης τον ευχαρίστησε πολύ που του έδειξε εμπιστοσύνη να είναι μέλος της μεγάλης προσπάθειας που θα κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ, γιατί οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ δείχνουν πως πάει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και γιατί όχι την υπέρβαση.